Optios Pay: Jouw alles-in-één betaalsysteem voor salons

Nieuw: een betaalterminal voor salons

Optios introduceert met trots Optios Pay, een volledig geïntegreerd betalingssysteem dat naadloos aansluit bij jouw favoriete salon software. Met Optios Pay hoef je niet langer te zoeken naar een losstaande betaalterminal voor jouw salon, want voortaan regel je alle betalingen op één centraal platform.

Waarom Optios Pay?

Met de introductie van Optios Pay behoren de dagen van losse kassasystemen en afzonderlijke betaalterminals tot het verleden. Geen gedoe meer met het handmatig invoeren van bedragen – Optios Pay zorgt voor een naadloze integratie tussen je online kassasysteem & boekingssysteem. Dit bespaart niet alleen tijd, maar minimaliseert ook de kans op fouten, waardoor jouw salon nog efficiënter kan opereren.

Diverse betaalopties voor jouw salon

Of je nu een kapsalon, schoonheidssalon, nagelstudio of massagesalon hebt, met Optios Pay bied je jouw klanten een breed scala aan betaalmogelijkheden. Accepteer betalingen via bankkaart (pinpas), smartwatch, smartphone of online, en maak het mogelijk om contactloos te betalen in je salon. Dit zorgt voor een moderne en vlotte betaalervaring, afgestemd op de wensen van jouw klanten.

Volledige controle over je financiën

Met de Optios Pay betaalterminal, gekoppeld aan jouw Optios salonsoftware, krijg je sneller en foutloos toegang tot uitgebreide rapportages en analyses die je een helder overzicht geven van je financiële prestaties. Van omzetgegevens tot betalingstrends en klantgedrag – alle informatie is beschikbaar in real-time. Dit stelt je in staat om datagedreven beslissingen te nemen die bijdragen aan de groei van jouw salon.

Snelle, veilige betalingen en meer zekerheid

Optios Pay biedt transparante prijzen zonder verborgen kosten, waardoor je meer overhoudt van je verdiensten. Bovendien zorgen we voor snelle uitbetalingen, vaak al de volgende werkdag. Dit betekent minder zorgen over financiën.

Kies uit 2 pakketten op basis van jouw behoeften

🔗 Flexee Pakket: Met een lage maandelijkse huur + % van elke transactie. Dit pakket is interessant voor starters en kleinere salons.

🚀 Fixed Pakket: Met een hogere maandelijkse huur + een vaste kost per transactie. Geadviseerd voor salons met veel omzet en/of dure behandelingen.

Meer info over Optios Pay.

Support op maat

Bij Optios Pay krijg je niet alleen een compleet betalingssysteem voor jouw kapsalon of schoonheidsinstituut, maar ook ondersteuning van ons deskundige team. Mocht je problemen ondervinden met je betaalterminal of kassasysteem, staan wij klaar om je snel en professioneel te helpen.

De Optios beleving: van boeking tot betaling

Met Optios Pay is jouw salonsoftware niet alleen een boekingssysteem, maar ook een volledig geïntegreerd kassasysteem.

Van de boeking van een afspraak tot de uiteindelijke betaling – alles verloopt soepel en efficiënt binnen één software. Dit geeft je de ruimte om je te concentreren op wat echt belangrijk is: jouw klanten.

Probeer Optios Pay zelf uit

Ben je benieuwd naar de voordelen van Optios Pay voor jouw salon? Plan dan een persoonlijke demo in. Wij laten je graag zien hoe onze software kan bijdragen aan het succes van jouw salon en helpen je met een gedetailleerd kostenoverzicht van je transacties.

 👇 Boek je demo hier en ervaar zelf de voordelen van Optios Pay!

Vorige
Vorige

Slim klantenbeheer voor salons met Optios

Volgende
Volgende

Verbeter de salon ervaring met een online kassasysteem